nothing is forever!

 
Det kan ha vart ett utav dom bästa avsnitten jag sätt.. synd bara att allt hopp försvann när man läste sneek peeken på nästa avsnitt.. som dom säger.. inget varar förevigt!..

i väntans tider!

 
go kväll allihopa, nyss hemkommen från dagen.. ,( tillslut ) jädrans vilket väder vi har fått.. thumbs up for that!! titta bara mammas hus tillexempel.. ser otroligt mysigt och inbjudande ut, och inte nog med det, alla aktiviteter som nu sätts i rullning, både snowboard, pulka och helt galna grillkvällar i backarna.. den här vintern kommer bli kanon bra :)
 
iaf, idag har jag jobbat 7-16, det var tungt att kliva upp men väl på jobbet så var det ju som vanligt jätte roligt.. hade otroligt mycket att göra, leverans från både tisdags och torsdags grossen skulle packas upp, sorteras och rullas ut i butiken.. men så bra som vi är så gick ju det utan problem.. allt kom på plats!
 
efter jobbet traskade jag hem till mamma, lyssnade på brasan, drack varmchoklad och myste i soffan.. vilket jag även gör nu, fast hemma, självklart :) dock är jag lite otålig och frustrerad.. väntar nämligen på att det nyaste avsnittet av Vampire diaries ska buffra färdigt, bara för att jag verkligen vill se detta avsnitt så tog det en vecka längre innan det kom ut, 9 timmar extra innan det kom upp på sidan och nu laddas det så otroligt sakta.. ( skjut mig ) !!!
 
nu i väntans tider har jag gjort ordning lite apelsinklyftor och citron vatten.. blädrar lite i tidningar och rullar tummar.. jag har alltså otroligt tråkiigt, så för att detta inlägg inte ska skrivas vidare på avslutar jag här innan det stämplas som en bibeltjock bok.. Tack för mig :)
 
 
 
 

snow

 
Hej igen, dom här morgon timmarna har det hänt mycket.. jag skrev, och jag skrev, sen vart den en akut läkartid och efter det slog inspirationsmondulen igång.. så nu ska jag ut o vandra i snövädret för att införskaffa lite naturmaterial till en fin dörrkrans.. ( ;
 

the naked truth !

 
god morgon.. ja det är det är det verkligen, nyss skickat iväg min man till jobbet, jag har krypit ner i soffan och ska sysselsätta mig med min bok ( läs, MIN BOK ) tills inspirationen börjar avta och/eller det nya vampire diaries avsnittet bestämmer sig för att dyka upp ( ;
 
nej nu ska det fortsättas skrivas innan jag glömmer bort allt jag har legat och klurat på hela natten, kram på er !

everything will be okay in the end. if it's not okay it's not the end..

 
 
hejsan allihopa, idag är min lediga dag och som det borde vara har jag bara tagit hand om mig själv.
färgat bort den förskräckliga utväxten, peelat och smort in hela kroppen så jag just nu är lika len som en bebisk stjärt, lagat till en god älg stek och läst nya tidningar och böcker.. livet på en pinne minst sagt ( ;
 
nu väntar ja bara på att min fina sambo ska komma hem från jobbet så vi kan sätta igång med julpyntet !!
 
kram

ehehe.. tillslut!

Bättre sent en aldrig...

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!