Smittohärd !!!



Ååh fy..
det är då det ena efter det andra, nu har jag åkt på världens förkylning, fruktansvärt ont i hals, huvud, kropp och med både feber och hosta på det.. ( min vanliga tur ) måste ha vart förrgårdagens massage som satte igång kroppen, det är ju ofta så!?

Men det är bara att bita ihop, laddat upp med flera påsar halstabletter, alvedon, c-vitamin och nässpray.. får hoppas den här pesten går över fort, har nämligen inte alls tid med detta, har väldigt mycket på jobbet samt alla förberedelser inför resan om 2 veckor.. så håll tummar och tår för mig nu att jag blir frisk fort!!

ja, det var väl allt för mig just nu, så nu kryper jag ner bredvid smittohärden ( sambon som smittat mig ) och ber om lite massage hehe.. det är ja trots allt värld efter en totalstädning av lägenheten idag, inte sant?!? ;)

Kram♥

Pick apart...



Pick apart
The pieces of your heart
And let me peer inside
Let me in
Where only your thoughts have been
Let me occupy your mind
As you do mine

same same..

hej på er :)
förlåt för den dåliga uppdateringen nu dom här dagarna men internet har legat nere lite då och då så jag har verkligen inte orkat..
Idag har jag iallafall lunchat med min kära mamma, en super god pasta och kycklingröra med curry, tog oss vidare hem till mig efter det och har bara haft det super mysigt!
Nu har hon åkt hem så jag tänkte nu ta tag i städningen och fixa ordning en mysig stämning då min fina vän T kommer komma över för lite skräckfilms kväll med mig ( ;
ska bli super trevligt, så.. nu lär jag sätta igång! tjingeling ♥

<3

<3


Face & Body centre



God morgon, god morgon :)

jag hinner igentligen inte sitta här vid datorn och skriva. ska nämligen iväg och bli lite ompysslad med massage på face & body, hoppas verkligen min axel blir bättre nu!

nej, nu måste jag trycka i mig lite frukost och susa vidare mot staden, sen så startar hårdträning på gymmet..
så får ni ha en bra dag, kram kram !♥

black beauty


Äntligen hemma.. vart utringd på jobb 16-21:30.. ( på min lediga dag ) men alla slantar är varmt välkommna nu när vi ska ut o resa.. tänkte boka resan ikväll så vi har det urvärlden! :)
nu ska ja krypa ner bredvid M och kolla på lite big bang theory, tjingeling :) ♥

mornin' glory

God morgon :)
vaknade väldigt sent idag som ni märker hehe.. men har iallafall hunnit gjort mig av med berget utav disk, totalstädat resten utav köket och nu ska jag laga lite mat åt min sjukling till sambo.. stackarn har feber och ont i halsen, tur att han har en klippa som mig till flickvän som tar hand om allt hehe ( ;
nej, nu ska maten lagas, ha en fortsatt fantastisk dag ! ♥

cherry






en väldigt sen frukost. men ack så bra jag mår.. ner krupen i soffan, inlindad i mitt superstora ,tjocka, mysiga duntäcke och läser min bok.. dock är det ett tidsfördiv medans jag väntar på tvättmaksinerna men, enligt mig ett väldigt bra sådant... ! :)


go Go GOOO !!

ja, det här med att sova verkar ju inte riktigt rocka min banan.. så nu hoppar jag in i duschen, packar träningsväskan och gör mig klar för ett gym pass.. så kan jag ta snålskjuts av mannen nu när han åker mot jobbet.. ( he he he )

tjingeling :) ♥

Love is all

Here come the tears.. But like always, I let them go, Just let them go..

som ni märker kan jag inte sova.. jag förstår inte vad det är som gör att jag inte slappnar av?!?
jobbade 6 super stressiga timmar, cyklade ca 6 km, fixade naglarna, har gosat med Opi, plockade här hemma och kollat på 2 filmer.. så jag tycker att jag borde vara trött! iaf lite.. men nej.. så här sitter jag och lyssnar på lite nostalgisk musik och mår ganska så bra trots allt hehe !

tänkte åter igen bjuda på denna fantastiska låt.. till er som också har glömts bort av john blund..
Go'natt ♥

white dreams

som sagt.. dom flesta jag byggt naglar på har velat haft vitt så here it is.. lite utav det jag gjort :)

And.. Done !

And done..
tack min fantastiska vän, är så nöjd, du gjorde ett super bra jobb  ♥
så, efter en heldag med jobb och mys med min fina vän kryper jag äntligen ner i soffan med min underbara karl, go'natt.. ( jag är så lycklig just nu )

Workit

Sitter just nu i denna stund hos min kära vän och fixar naglarna.. Skönt att äntligen få bli lite ompysslad själv hihi (;


Say Hello !!!

Har spenderat några timmar på världens finaste plats idag med familjen Axner !! Gu vad jag mår bra här ute!


zZzZz...

Jaha, där fick man på näsan för att man mådde piss och vilade under hela dagen.. ingen natts sömn!?!

Day of Hell

Hej mina kära readers! :)
Idag har inte vart en bra dag över huvud taget.
Har nämligen åkt på nån j***vla maginfluensa.. Så har legat och gjort mitt heela dagen, inte fått i mig något heller förutom vätskeersättning så nu klappar jag mig själv på axeln som tagit mig igenom denna helvetes dag och försöker få i mig lite kärlek för magen ( jordgubbar med grädde )
Men nuTackar jag för mig och återgår till min liggande soffposition med tallriken på magen och en trött Karl vid fotändarna ! Stor kram

Best thing

Puh, vilken dag... Åkt fram och tillbaka över hela stan hela dagen..

Han iaf ta en power walk och fixa ögonbrynen mellan allt åkande!
Så efter knappt nå sömn alls i natt och efter denna hektiska dag kryper jag ner i soffan med min fina lilla niinis, iallafall ett tag, för sen ska jag laga till resten av veckans matlådor :))

Kram


Work it

Nu hoppar jag i kläderna, sätter mig på cykeln och trampar in till stan !

Först Fixa ögonbrynen och sedan ett rejält gym pass.. :))

Tjingeling / Angelica


Part deux

Go'kväll :)

Det verkar som om det blir en sömnlös natt för min del..
Så då var det en himla tur att jag svängde förbi bokhandeln idag, mysig natt läsning i soffan med en kopp teh.. Mysfaktor delux :)

/ Angelica


never give up on something you can't go a day without thinking about...

Nu kommer jag tillbaka! :)

RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!