If she can make it here...

Gokväll :)

Ligger fortfarande nerbäddad här hemma.. Dock ännu mer bitter än innan!! För nu befinner sig nämligen hela min familj sig i Turkiet.. Gash, skulle gjort vad som helst för att få vara i 40 graders värme och soliga stränder just nu... Men nej, här är jag, hemma i gråa kalla Sverige med världens förkylning och pimplar te och nyponsoppa istället för goda drinkar i en bar någon helt annanstans...

Iochmed denna ångest fyllda kväll kom jag och min kära sambo överens om att åka utomlands igen mycket snart.. Förhoppningsvis Thailand och till min födelsedag i februari fick jag även en London resa så nånstans kommer vi iallafall.. Hoppas bara att tiden kommer gå fort för det här deprimerande vädret kommer jag inte orka med i år känner ja!

(bild på mammas naglar jag gjorde igår, hon ville prompt vara fin innan resan, så mitt sjuka arsel fick pallra sig upp och greja ) ;)

Kram


Sjukstuga!

Hejsan, här hemma är det fortfarande sjukstuga.. Legat nerbäddad i över 36 timmar, jag orkar verkligen inte göra någonting och det är väldigt frustrerande när det är så pass mycket att göra här i lägenheten.. . Men är jag inte bättre i morgon får jag nog ta och ringa hälsocentralen.. För det här har jag inte tid och ork till :)




Sick

Go kväll, nu är jag äntligen hemma från jobbet, det var tufft idag, riktigt tufft... Med en hosta som skulle kunna väcka döda, feber och snorig näsa.. Så nu är jag där jag borde vara, nerbäddad i soffan med en kopp te och en väl laddad hög med bra filmer ... och givetvis en fantastisk pojkvän som tar hand om mig <3

Tänkte även ha ännu en flytt bloppis, massa skor, kläder och väskor som annars ska hyvas iväg :) men det blir nog i morgon det inlägget dyker upp för just nu är jag helt slut och borde sova :)

Kram så länge !!


Kärlek kärlek kärlek...

Hej på er :)
Slarvig som man är så gjorde jag slut på. Både internet och pengarna på mobilen samma dag ( i förrgår ) och inte kunnat lagt upp ngt fram tills nu :))

Det är tur man har en pappa som är en teknik nörd.. För Nu sitter vi nämligen på ett jätte bra internet här hemma YEY!!

Iaf, inom kort kommer det komma upp före och efter bilder på nya lägenheten.. Ska bli kul och se slut resultatet utav hela, men vi får ta ett rum i taget så att det blir bra :)

Kram


Home is where your heart is!

Big update.. Mycket har hänt, vi har vart utomlands, flyttat och planerar ännu mer resor nu under vintern.. Kanske trippa Asien? :) vilket som så har jag inte haft tid att blogga, jobbat ca 6 dagar i veckan , flytten där imellan och sedan ännu mer jobb.. När får man vila?

Nu på min "lediga" dag tänkte jag iaf sätta igång och packa upp lite kartonger, måla sängen och fixa i ordning lite matlådor :)

Nu har ni en liten hum om vad som hänt och vad som händer, allt för mig just nu, tjingeling :)


RSS 2.0
Ladda ner en gratis bloggdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!